Vinprovningar

Det roligaste sättet att lära sig mer om vin är att prova vin tillsammans. Samla vännerna, kollegorna och var med på en vinprovning. Här är ett förslag på olika teman och vi är alltid öppna för att planera utifrån dina önskemål. När vi håller i vinprovningar väljer vi ofta viner från mindre importörer som är specialiserade på sitt område, och letar fram flaskor du inte kan få tag på var som helst. Priset per provning varierar utifrån val av vin. Från 400-850 kr/person.

Vinmeny

Nedan provningar är förslag på teman. Vi har många fler. Det är bara att önska.

Bubbel baby!
Franciacorta, Cremant, Champagne, Pet Nat, Cava. Bubbel finns i många former. Låt oss utforska skillnaderna och hitta dina favoriter bland världens festligaste vin.

Hola España
Häng med till landet där tapasen flödar och du hittar några av världens största klassiker som fatlagrad Rioja till grönskande Albariño. Vi provar både vitt och rött från norr till söder.

Älskade naturvin!
Vad är egentligen naturvin? Upplev en provning med spännande naturliga viner där du får prova fyra olika stilar av fyra spännande producenter med kvalitet i glaset. En ren upplevelse utan tillsatser.

Det nya Spanien
Det händer så mycket spännande i Spanien och du kan prova många härliga viner från nya moderna vinmakare. Lär dig mer om ett av världens största vinländer där det fullkomligt vibrerar.

Ciao Ciao Italia
Ett av våra absolut största vinländer med otroliga klassiker som aldrig går ur tiden. Lär dig er om Italien och testa fyra bra viner från regioner som Piemonte och Toscana, Etna och Veneto. Självklart med parma till.

Heta vulkanviner
Svavel, tändsticka och terroir. Vin från vulkaniska områden blir allt hetare. Häng med på en provning som tar oss genom flera spännande områden som Etna och Kanarieöarna, Washington och Azorerna.

Riesling Riesling Riesling
Vi älskar detta vin som kommer i så många skepnader. Är du skeptiskt? Detta är provningen som kan få dig att ändra uppfattning och bli totalt förälskad. Från torrt till sött, från Tyskland till USA.

Viva la France
Världens viktigaste vinland samlat i fyra glas. Men det lär bara vara starten på ditt framtida liv som frankofil. Vi väljer några favoriter som visar upp landet på olika sätt och berättar olika historier. När du är redo för nästa steg kan vi grotta ner oss i en viss region