4 juni 2021

Ett skvatt om Pet Nat – Vinvideo!

Det är snart (NU?) sommar och jag och två underbara, roliga och bra tjejer Ida Svensson och Ellinor Lindblom Mohlin dammar av en högst aktuell vinvideo om Pet Nat. Den första vi gjorde faktiskt. För nu när man vill dricka bubbel så fort solen visar sig mellan molnen men inte är svinrik är Petilland din bästa vän. Kul, gott och inte lika dyrt som champagne men bättre än billig prosecco. Ett bubbligt sommarvin som är det perfekta alternativet till champagne när du vill vara lite mer funky och lättsam

Detta är vårt bästa bidrag till SLOW TV (visst måste detta vara det nya) där vi snackar vin och druvor på ett helt opretentiöst plan. Som en podd fast video. .

 

 

Kanske skrattar du, kanske känner du att vi är kompisar, kanske lär du dig något. Klart är att jag hänger med två duktiga tjejer. Ida har varit sommelier på den trestjärniga Maemo i Oslo och Ellinor som har varit restaurangchef på Daniel Berlin, sommelier på Västergatan och driver nu SPILL tillsammans med sin man. En restaurang som fått massor av internationell press för deras initiativ att laga mat på överblivna råvaror på restaurangen.